Hırsızlık zanlısı kovalamaca sonucu yakalandı

Hırsızlık zanlısı kovalamaca sonucu yakalandı

Kırklareli'nde çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen zanlı, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçtığı otomobille kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı- Zanlının otomobilinde ve evinde yapılan aramalarda, çok sayıda ziynet

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde hırsızlık zanlısı, polis ekipleriyle yaşanan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Edirne ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde çeşitli hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen T.T, polis ekiplerince takibe alındı.

Takip edildiğini fark eden T.T, Babaeski ilçesi girişinde oluşturulan kontrol noktasında polislerin ''dur'' ihtarına uymadı.

Kaçan zanlı ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Ekiplerin Pehlivanköy ilçesi kavşağında attığı kapandan geçen zanlı, otomobilin lastikleri patlak halde kaçmaya çalıştı.

Bir süren kaçan T.T, buğday tarlasında saklanmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlının kaçtığı otomobilde ve evinde yapılan aramalarda çok sayıda ziynet eşyası, para, çeşitli markalarda otomobil anahtarları, kaçak içki, silah mermisi, kol saatleri ve cep telefonları ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :