Hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandı

Hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandı

Bahçelievler'de hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan Gürcistan uyruklu 4 şüpheli tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Bahçelievler'de, hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan Gürcistan uyruklu 4 kişi tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde ev ve iş yerlerindeki çelik kasalardan para çalan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Girdikleri iş yerlerindeki güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği cihazları da çaldığı belirlenen şüphelilerin kimlikleri, polisin teknik ve fiziki çalışmasının ardından tespit edildi.

Polis, 3 Haziran'da, takip ettiği şüphelilerin Bahçelievler İzzettin Çalışlar Caddesi'ndeki bir iş yerine gireceğini belirleyince harekete geçti.

İş yerinin kapısını açmaya çalışan Gürcistan uyruklu Gedenitze K, Raul T, Mikhail Z. ve Akaki C. ekiplerce suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin, parmak izlerinden 9 hırsızlık olayında karıştıkları tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada kapı açmada kullanılan çok sayıda aparat ile alarmları devre dışı bırakmak için kullandıkları alet ve kamera kayıt cihazları ele geçirildi.

Güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin Ortaköy'de bir tekel bayiinden hırsızlık yaptığı görüntülere de ulaştı.

Zanlıların ayrıca Beşiktaş'ta Aylin Ş'nin evinden, daha önce kendisine temizlik için giden Gürcistan uyruklu bir kadından aldıkları bilgilerle hırsızlık yaptıkları öne sürüldü.

Emniyette susma kullandığı ifade edlien zanlılar, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :