Hırsızlar çaldıkları oto teybinin yerine bozuk olanını bıraktı

Hırsızlar çaldıkları oto teybinin yerine bozuk olanını bıraktı

Mersin'in Mut ilçesinde park halindeki bir otomobilin teybini çalan hırsızlar, araca çalışmayan başka bir teyp taktı- Araçta durumu fark edince şaşıran Şahin Haykut: - "Hırsızlar çalışan teybi alıp bozuk teybi de bana bırakmışlar. İlginç bir durumla karşı

MERSİN (AA) - Mersin'in Mut ilçesinde bir otomobilin teybini çalan hırsızlar, araca bozuk bir teyp bıraktı.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Kale Mahallesi'ndeki evlerinin önünde babasına ait park halinde bulunan 70 FT 026 plakalı otomobile giden Şahin Haykut, araca bindiğinde teybin yerinden oynadığını fark etti.

Teybi kontrol ettiğinde kendilerine ait olmadığını ve araçla da bağlantısının bulunmadığını fark eden Haykut, yaptığı incelemede aracındaki sağlam teybin sökülüp alındığını ve yerine çalışmayan bozuk teyp bırakıldığını gördü.

Haykut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, araçtaki durumla karşılaştığında çok şaşırdığını söyledi.

Hırsızların bıraktığı teybin kendi teybine benzediğini belirten Haykut, "Bırakılan teybe baktım benimkine benziyor ancak orijinal değil. Aracıma bağladım çalışmıyor, içi de boş gibi. Hırsızlar çalışan teybi alıp bozuk teybi de bana bırakmışlar. İlginç bir durumla karşılaştım. Bir şey yapamadım giden gitti kalan kaldı." diye konuştu.

Haykut, yaşanan olayla ilgili polise başvurmadığını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :