Hintli ekip Türkiye'de film çekecek

Hintli ekip Türkiye'de film çekecek

Edirne'de çekimlerine başlanan aksiyon filminde, İstanbul, Antalya, Nevşehir ve Muğla'dan da bazı sahneler yer alacak

EDİRNE (AA) - Dünyanın en çok film üreten ülkelerinden Hindistan'dan bir ekip, Edirne'de bir aksiyon filminin çekimlerine başladı.

Saraçlar Caddesi ve Tarihi Ali Paşa Çarşısı'nda gerçekleştirilen çekimlerde, Hintli oyuncuların performansları Edirneliler'in ilgisini çekti.

Filmin yönetmeni Birsa Dasgupta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edirne'de çekimlerine başladıkları filmde İstanbul, Antalya, Nevşehir ve Muğla'dan da bazı sahnelerin yer alacağını söyledi.

"Türkiye'nin özgürce ve barış içerisinde yaşanan bir ülke olması ve çok kültürlülük nedeniyle filmi burada çekmeye karar verdik" diyen Dasgupta, çekimlerin Edirne'de 1 hafta süreceğini belirtti.

İsminin ne olacağına henüz karar verilmeyen filmin başrol oyuncusu Yash Dasgupta da Edirne'nin tarihi, kültürü ve misafirperver halkıyla çok şirin bir kent olduğunu ifade etti.

- "Türk dizileri ve filmlerinden öğreneceğimiz çok şey var"

Türk oyunculardan Kenan İmirzalıoğlu'nu yakından takip ettiğini anlatan Dasgupta, "Ezel dizisini İngilizce altyazısını izleyerek takip ettim. Kenan İmirzalıoğlu'nu çok beğeniyorum. Gerçekten çok iyi oyuncu. Türkiye'de çekilen başarılı dizi ve filmler var. Türk dizileri ve filmlerinden bizim de öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Dasgupta, Türk ve Hint insanının birbirine çok benzediğine işaret ederek, " Bu benzerlik, beraber birçok projeler gerçekleştirebileceğimizi gösteriyor. Birbirimize katabileceğimiz şeyler olduğunu düşünüyorum" dedi.

Yash Dasgupta, film çekiminin ağustos ayının ortasında tamamlanacağını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :