Hindistan'ın Denizli ilgisi

Hindistan'ın Denizli ilgisi

Bollywood'un yapımcılarından Hukku ile Hindistan'daki bir acente firmasının başkanı Bhatia, Denizli Valisi Altıparmak ile görüştü- Hukku, Altıparmak'a, Denizli'de film çekme, Bhatia ise ülkesinden bu kente turist getirme talebini iletti

DENİZLİ (AA) - Hindistan'ın film prodüksiyon merkezi Bollywood'un yapımcılarından Sudhanshu Hukku'nun Denizli'de film çekmeyi planladığı belirtildi.

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Ahmet Altıparmak, Bollywood'un yapımcılarından Hukku ve Hindistan'daki bir acente firmasının başkanı Aman Bhatia ile görüştü.

Açıklamada, Hukku'nun, Denizli, Muğla ve Aydın'da incelemelerde bulunarak bu kentlerde film çekmeyi planladığı, Bhatia'nın ise Hindistan'dan Denizli'ye turist getirmeyi ve Hintli çiftlerin düğün organizasyonlarını Denizli'de yapmayı planladığı aktarıldı.

Vali Ahmet Altıparmak, planlanan film çekimi ve diğer organizasyonlar için Denizli'de her türlü desteği kendilerine vereceklerini, kentin daha önce bazı Hollywood filmlerine ev sahipliği yaptığını söyledi. Altıparmak, Hindistan'dan gelecek turistleri Denizli'de ağırlamaktan memnun olacaklarını da ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :