Hilton Garden Inn Konya Otel’de Serdar Üste’ye yeni görev

Hilton Garden Inn Konya Otel’de Serdar Üste’ye yeni görev

Turizm sektörünün deneyimli isimlerinden Serdar Üste, Hilton Garden Inn Konya Otel Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevine getirildi.

Ramada Konya Otel bünyesinde 3 yıldır görevini yürüten Serdar Üste,  Şubat ayı itibaren Hilton Ailesinin Konya şubesinde “ Satış & Pazarlama Müdürlüğü” görevine atandı. Selçuk Üniversitesi Turizm Otel işletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra profesyonel iş hayatına 2002 yılında Hilton Konya Hotel’de başladı. Üste, Dedeman Hotel, Shereaton Hotel, Ramada Hotel  gibi uluslararası firmaların çeşitli departmanlarında görev aldı. Ramada Konya otel Banquet Satış Müdürü ve Kurumsal Satış Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Ardından Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevine getirildi. 3 yıldır aktif olarak devam ettiği görevinden ayrılarak, kariyerine Hilton bünyesinde devam etme kararı aldı ve Hilton Garden Inn Konya “Satış & Pazarlama Müdürlüğü” görevine atandı.

Üste yaptığı açıklamada, Ülkemiz ve Konya Turizminin gelişimi ve turizmdeki yenilikleri devam ettireceğini belirterek, yeni dönemde çalışmalarını daha da ileri götüreceklerini ve Konya turizmine fayda sağlayacak yeni yapılanmalara , projelere  gideceklerini ifade etti. 2019 yılındaki hedeflerini söyleyen Üste, “Otelimizi Hilton markası altında %100 misafir memnuniyet garantisi ile hizmet sektörüne öncülük etmektir. Bu hedefi ise sürekli kendimizi yenileyerek ekibimizin eğitimlerine önem vererek başaracağımıza inanıyorum. Bir diğer hedefimiz ise güzel memleketimizin en büyük değeri “Hz Pir Mevlana”nın hoşgörü ruhu ve türk misafir perverliğini dünyanın her noktasından, barış ve dostluk öncüsü şehrimiz Konya’mıza gelecek misafirlerimizin tamamına aktarmaktır. Hilton Garden Inn Konya olarak memleketimize ve halkımıza hizmet etmekten, bu şehre katma değer sağlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Haber Merkezi