Hilal Kaplan, Trump'la diyaloğunu yazdı

Hilal Kaplan, Trump'la diyaloğunu yazdı

ABD Başkanı Donald Trump'a sorduğu soru ve girdiği diyalogla ABD gezisine damga vuran Hilal Kaplan, ilk yazısında kısa ve öz konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump'a sorduğu soru ve girdiği diyalogla ABD gezisine damga vuran  Hilal Kaplan'ın ilk yazısında neler yazacağı  merak ediliyordu. Kaplan ilk yazısında verdiği rahatsızlıktan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Kaplan "Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan gurur duyarız"  başlıklı yazısında şunları söylediİ

"Nitekim toplantıdaki YPG karşıtı tek soru oldu. Ancak YPG-FETÖ işbirliğiyle, Trump'ın sözünü kasten yanlış tercüme edip bağlamından çıkararak saldırmaya çalışmışlar.
Soru sormasak, "Uçaktaki gazeteciler ne işe yarar?", Trump sorumdan memnun kalsa, "ABD Başkanı'na yağ çekti" diyeceklerdi.
Trump'ın zorlandığı bir soru sorduysak ne mutlu bize; amaç da buydu zaten. Terör destekçilerine verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü gurur duyarız.
Aktütün'den Reşadiye'ye, Merasim Sokak'tan Vodafone Arena saldırısına değin tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Onları unutmayacağız, unutanlara hatırlatacağız."

Hilal Kaplan'la Trump arasında geçen diyalog uluslararası basında da geniş yer buldu.

 

Etiketler :