Hiksemi, yeni ürününü piyasaya sürdü

Hiksemi, yeni ürününü piyasaya sürdü

Hangzhou Hikstorage Technology; PC tutkunları ve içerik üreticileri için tasarlanmış yüksek performanslı PCIe 4.0 SSD, FUTURE Series'i piyasaya sürdüğünü...

Hangzhou Hikstorage Technology; PC tutkunları ve içerik üreticileri için tasarlanmış yüksek performanslı PCIe 4.0 SSD, FUTURE Series'i piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Depolama ürün ve çözümleri şirketlerinden Hangzhou Hikstorage Technology (Hiksemi), PC tutkunları, oyuncular ve içerik üreticileri için tasarlanmış yüksek performanslı PCIe 4.0 SSD, FUTURE Series'i piyasaya sürdü. Verilen bilgiye göre; ürün, 7450MB/S'ye kadar maksimum ardışık okuma hızı; oyun başlatma, ekran yükleme ve dosya erişiminin hızını ve akıcılığını önemli ölçüde artırdı. Ürün, yüksek performanslı bant genişliği ve çıktı sağlamak için özelleştirilmiş ana kontrolör, gelişmiş işlem teknolojisi ve DRAM-less tasarımıyla dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.