"Herkes kadar bizim de iddiamız olacak"

"Herkes kadar bizim de iddiamız olacak"

- Manisasporlu futbolcu Hikmet Balioğlu:"Yeni bir ekibiz, birbirimizi yeni tanıyoruz ve her geçen gün takım olma yolunda ilerliyoruz"


MANİSA (AA) - Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un futbolcusu Hikmet Balioğlu, yeni bir ekip olduklarını ancak her geçen gün takım olma yolunda ilerlediklerini belirtti.

Hikmet Balioğlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, filiz lisansının çıktığı, bütün altyapı kategorilerinde oynadığı, profesyonel kariyerine başladığı Manisaspor'da yeniden forma giymenin kendisi için çok büyük bir mutluluk olduğunu ifade etti.

Manisaspor'dan ayrıldıktan sonra sakatlıklar nedeniyle talihsiz bir süreç geçirdiğini anlatan Hikmet Balioğlu, şunları kaydetti:

"Yeni bir ekibiz, birbirimizi yeni tanıyoruz ve her geçen gün takım olma yolunda ilerliyoruz. Takımdaki tüm futbolcular düzgün karakterli insanlar. Manisaspor çok kısa sürede aile ortamının yakalandığı bir yapıya sahip ve biz de bu takımın futbolcuları olarak, aile gibi birlikte hareket ederek üzerimize düşeni yapacağız. TFF 1. Lig'de her takımı eşit durumda görüyorum. Herkes kadar bizim de iddiamız olacak. Belki zor zamanlar da geçireceğiz ama önemli olan taraftarın da desteğiyle birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam etmek olmalı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :