Hergün 120 aileye iftar ikram ediliyor

Hergün 120 aileye iftar ikram ediliyor

RİBAT Aşevi'nde Hergün 120 aileye iftar ikram ediliyor...

Başta Konya ve ilçeleri olmak üzere, ülkemizin bir çok yerleşim merkezinde Ramazan boyunca insani yardım, iftar programları gibi etkinliklerle yardıma muhtaç insanlara Ramazan coşkusunu yaşatan Ribat, Konya'da da her gün 5 Bin aileye mobil, 120 aileye de Ribat Aşevin iftar ikram ediyor.

Ribat Eğitim Vakfı'nın yurt içindeki yardım programlarını organize eden Ribat Aşevi Konya başta olmak üzere birçok il ve ilçede her gün binlerce aileye insani yardım, gıda paketi veriyor ve iftar ikram ediyor.

Ribat Aşevi olarak her gün Aşevinde 120 aileye iftar verdiklerini ifade eden Ribat Eğitim Vakfı Ribat Aşevi Müdürü Abdullah Çay, 30 gün boyunca bu iftarların devam edeceğini ifade etti.

Konuyla ilgili yapmış olduğu açıklama Abdullah Çay şöyle konuştu;

"Ribat Eğitim Vakfımızın bir düsturu vardır, insanlarımız kafa, karın ve kalplerinde açlık çekmeyecekler. Toplumun tamamına yayılmamış bir huzur, zenginlik, huzur ya da zenginlik değildir. Onun için Konya'mız başta olmak üzere bir çok il, ilçe, kasaba ve köyde Ribat Aşevi olarak her gün düzenli bir şekilde insanlarımıza yardımlar yapıyoruz.

Ribat Aşevimizde de her gün 120 aileye iftar ikram ediyoruz. Ama Aşevimiz mobil olarak Ramazan boyunca 5 Bine yakın aileye iftar ve sahur ikram etmektedir.

Allah'ın izni ile bize yardıma muhtaç kardeşlerimize verilmek üzere emanet edilen yardımları layıkıyla yerlerine ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bu konuda Rabbimize de şükrediyoruz."

Ribat Eğitim Vakfı'nın yurt içi iftar bedeli 7 TL, yurt dışı iftar bedeli ise 5 TL olarak belirlendi. Ramazan ayı boyunca, www.ribatinsaniyardim.org ile www.ribatasevi.org internet sitelerinden online bağış yapılabilecek. Ayrıca 0332 350 79 79 ve 444 42 18 telefon numaralarından da irtibata geçilerek hem banka hesap numaralarına, hem de makbuz karşılığında nakit olarak yardımlar yapılabiliyor.