"Her Şey Bir Gülümseme İçin" kampanyası

"Her Şey Bir Gülümseme İçin" kampanyası

Bayırbucak Türkmenleri Koruma ve Yaşatma Derneğince yaklaşan kış mevsiminde Suriyeli ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kampanya başlatıldı

HATAY (AA) - Bayırbucak Türkmenleri Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından yaklaşan kış mevsiminde Suriyeli ailelere destek olunması amacıyla "Her Şey Bir Gülümseme İçin" kampanyası düzenlendi.

Derneğin Başkan Yardımcısı Mehmet Zaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriyeli ailelerin yardımına koşmaya devam ettiklerini söyledi.

Kış gelmeden önlem alınması gerektiğini belirten Zaroğlu, bu kapsamda "Her Şey Bir Gülümseme İçin" kampanyasını başlattıklarını belirtti.

Zaroğlu, kampanyayla temin edilecek battaniye, yatak, kıyafet, ayakkabı ve gıda yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını kaydetti.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ihtiyaç sahibi ailelere her zaman destek verdiklerini vurgulayan Zaroğlu, şöyle konuştu:

"Bir ailenin gülümsemesi bizleri de derinden sevindiriyor. Bu sloganla başlattığımız kampanyamız sayesinde binlerce ailemize katkıda bulunmak istiyoruz. Yurt içi ve yurt dışından hayırseverlerin katkılarını bekliyoruz. Yardımlar sayesinde kış gelmeden tüm ailelerin hanelerini huzur kaplamasını sağlamak istiyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :