Her mahalleye 50 bin m² parke taşı

Her mahalleye 50 bin m² parke taşı

Bozkır Belediyesi Her Mahalleye, bir futbol sahasının 5 katı büyüklüğünde parke taşı döşemesi yapacak.

Bazı mahallelerin parke taşları, mahallelere tahsisi yapıldı. Bozkır Belediyesi bir sonraki yerel seçimlere kadar bütün mahallelerde 50 bin m² parke taşı döşemesinin bitirileceği bildirildi.

 

BOZKIR’DA İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.

Bozkır Belediyesi, “her mahalleye 50 bin m² parke taşı” parolasıyla yola çıktı. Bütün mahallelerin parke taşı döşemesi tamamlandığında Bozkır Belediyesi bir ilki gerçekleştirmiş olacak. 2014-2019 yılları arasında Belediyenin bir hizmet dönemi içerisinde en fazla parke taşı döşendiği hizmet dönemi olacak.

Daha önce bir buçuk yıllık sürede 120 bin m² parke taşı döşemesi yaptıklarını ve 2015 yılı itibariyle parke taşı döşemelerine hız vererek hedeflerinin her mahalleye 50 bin m² parke taşı döşemesi olduğunu vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır’da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Daha önceki dönemlerde hiç bu kadar parke taşı döşenmemişti. Bu çerçevede her mahallemize 50 bin m² parke taşı döşemesi yapacağız. Vatandaşlarımızı yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmaya devam ediyoruz. Kimse bizim mahallemize en son yapılır diye düşünmesin. 51 mahallenin tamamına aynı anda parke taşı döşememizin imkanı bulunmuyor. Şunu belirtmeliyim ki, ama bu yıl ama önümüzdeki yıl mutlaka mahallelerimize söz verdiğimiz parke taşını döşeyeceğiz. Çünkü, başta fen işlerimiz olmak üzere mümkün olduğunca hızlı hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Her mahalleye 50 bin m² parke taşı çerçevesinde bazı mahallelere parke taşlarının tahsisinin yapıldığını, bazı mahallelerde de parke taşlarının döşenmeye başlandığını belirten Başkan Gün, “Kızılçakır, Çağlayan, Karacahisar ve birçok mahallemize parke taşı tahsisimizi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Çağlayan Mahallemizde parke taşı döşemeye başladık. Hayırlı olsun diyorum.

BOZKIR TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK YATIRIMLARI ALIYOR

Bozkır’ın tarihindeki en büyük yatırımları almaya başladığını ve bu yatırımların bu hizmet dönemi boyunca devam edeceğini söyleyen Başkan Gün, “göreve geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz çalışmalarla büyük bir kesimin takdirini topladık. Çünkü Bozkır’a tarihindeki en büyük yatırımları aldırmaya başladık. Bozkır, hem sosyal, hem kültürel, hem de fen işleri bakımından farklı bir vizyona sahip oldu. Bu hizmet dönemi boyunca öngörülen yatırım 80 milyon TL. Bozkır’a ayrı bir önem veren başta Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Akyürek’e, Bozkırlı Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”şeklinde konuştu.