"Her maçı kazanmaya talibiz"

"Her maçı kazanmaya talibiz"

- Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak:"Hedef için kurulan bir takımız. O yüzden içeride ve dışarıda her maçı kazanmaya talibiz. Afyon deplasmanı da bunlardan birisi"


GAZİANTEP (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, içerideki ve dışarıdaki her maçı kazanmaya talip olduklarını ifade etti.

Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin uzun soluklu bir maraton olduğunu ve bu maratonda istikrarı yakalayan takımın başarıya ulaşabileceğini söyledi.

Bu anlamda ligin ilk yarısında istikrarı yakalayıp ikinci yarıda da hedefe ulaşmak istediklerini aktaran Altıparmak, şöyle konuştu:

"Hedef için kurulan bir takımız. O yüzden içeride ve dışarıda her maçı kazanmaya talibiz. Afyon deplasmanı da bunlardan birisi. Afjet Afyonspor maçının zorlu geçeceğini biliyoruz. Çünkü rakip çok koşan ve mücadele eden bir takım. İnşallah Afyon'da iyi bir futbol sergileyip bunu da 3 puanla süsleyerek dönmek istiyoruz."


- "Yeni bir sistem"


Gazişehir Gaziantep ile ilk maçına geçen haftaki Ümraniyespor maçıyla çıktığını anımsatan Altıparmak, bu maç öncesindeki milli maç arasının kendileri için iyi olduğunu söyledi.

Altıparmak, bu süreçte oyuncuları tanıma ve kaynaşma dönemini geride bıraktıklarını belirterek şöyle devam etti:

"Takım olarak daha önce oynanan sistemden farklı bir sistemle oynamaya çalışıyoruz. Bu değişikliği kaldırabilecek kapasitede oyuncu grubuna sahibiz. Sürekli olarak yeni sistem üzerine çalışıyoruz ve tempolu idmanlar yapıyoruz. Geçen haftaki ilk maçta taraftarımıza galibiyet hediye etmeyi arzuladık ama olmadı. İnşallah seri başarılar elde edip farklı bir Gazişehir olarak adımızdan söz ettireceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :