Hepsiburada.com'dan Babalar Günü'ne özel indirim

Hepsiburada.com'dan Babalar Günü'ne özel indirim

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu Hepsiburada.com, Babalar Günü için hazırladığı yeni kampanyasıyla yüzde 60'a varan indirimler sunuyor.Şirket açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu Hepsiburada.com, Babalar Günü için hazırladığı yeni kampanyasıyla yüzde 60'a varan indirimler sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, hepsiburada.com, 19 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü'ne özel hazırladığı kampanyasında bilgisayarlardan kişisel bakım ürünlerine, son model akıllı telefonlardan parfümlere, kol saatlerinden televizyonlara ve aksesuarlara kadar pek çok hediye seçeneğinde yüzde 60'a varan indirim uyguluyor.

Hepsiburada.com, kampanyaların yanı sıra Babalar Günü'nde babasına ne alacağına karar vermeyenlere de özel bir servis ile yardımcı olacak. Hediye seçmekte zorlananlar, Hediye Bulucu servisini kullanarak en uygun seçenekleri görebilecek. Online hediye alışverişini kolaylaştıran Hediye Bulucu servisi, istenen fiyat ve yaş aralığına uygun hediye seçeneklerini bir tıkla kullanıcıların karşısına çıkarıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :