Hepsiburada.com'da en çok aşk kitapları tercih edildi

Hepsiburada.com'da en çok aşk kitapları tercih edildi

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com'un listelerine göre kitapseverler yaz ayları boyunca en çok aşk temalı kitapları okumayı tercih etti.Hepsiburada.com 2016'nın...

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com'un listelerine göre kitapseverler yaz ayları boyunca en çok aşk temalı kitapları okumayı tercih etti.

Hepsiburada.com 2016'nın yaz aylarında en çok satılan kitapları açıkladı. En yeni çıkanlardan klasiklere, araştırma kitaplarından çocuk ve eğitim kitaplarına kadar kitapseverlere geniş bir arşiv sunan ve yaptığı kampanyalar, yazarlardan imzalı kitaplar ve özel dijital kitap günleri etkinlikleri ile öne çıkan hepsiburada.com, yaz aylarında kitapseverlerin uğrak noktası oldu.

Kitap alışverişi için hepsiburada.com'u tercih edenler, yaz boyunca en çok aşk temalı kitapları satın aldı.

Yaz ayları boyunca en çok satılan ilk on kitap, Havva'nın Üç Kızı-Elif Şafak, Senden Sonra Ben-Jojo Moyes, Ela Gözlü Pars: Celile-Osman Balcıgil, Hayvanlardan Tanrılara: Sapiens-Yuval Noah Harari, OZ-Adam Fawer, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları-Ransom Riggs, Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu-Stefan Zweig, Allah'a Emanet Ol-Kahraman Tazeoğlu, Köstebek-Necip Hablemitoğlu, Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali şeklinde sıralandı.

Pek çok farklı türdeki esere koleksiyonunda yer veren hepsiburada.com, her hafta perşembe günleri en çok satın alınan 50 kitapta yüzde 50 indirim uyguluyor. Kitap kategorisinden 50 TL ve üzerinde yapılan alışverişlerde kargo bedava avantajı sunuluyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :