Hentbolda transfer

Hentbolda transfer

Osmangazi Belediyespor, Belaruslu kaleci Mukhina'yı transfer etti

BURSA (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Osmangazi Belediyespor, Belaruslu kaleci Kathina Mukhina'yı renklerine bağladı.

Kulüpte düzenlenen basın toplantısında konuşan Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkan Vekili İsmail Selimoğlu, daha önce kadroyu Seda Yörükler, Marina Obucina, Maria Stejanovic ve Sandra Nikevic ile güçlendirdiklerini söyledi. Kaleci Kathina Mukhina'nın takıma ciddi katkı sağlayacağını inandığını ifade eden Selimoğlu, ligde başarılı olmayı hedeflediklerini belirtti. 

Belarus Milli Takımı'nın kalesini koruyan 27 yaşındaki Kathina Mukhina da Osmangazi Belediyespor'da oynayacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti. 

Güçlü bir ekibe geldiğini anlatan Mukhina, şunları söyledi:

"Osmangazi Belediyespor geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ne yükselerek önemli bir başarı gerçekleştirdi. Ben de takımımın bu sezon Süper Lig'de başarılı olabilmesi için çalışacağım. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Osmangazi Belediyespor'un bu sezon Süper Lig'de önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Transfer döneminde takıma birçok yeni isim katıldı. Güçlü bir ekibiz. Ligin başlamasını heyecanla bekliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı