Hentbol'da Süper Lig heyecanı başlıyor

Hentbol'da Süper Lig heyecanı başlıyor

Hentbol Süper Ligi bu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalarla start alıyor. Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı ligin ilk maçında deplasmanda Amasya Taşova ile mücadele edecek

Türkiye Hentbol Süper Ligi 2014-2015 sezonu bu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. Erkekler süper liginde 14 takım yer alırken Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı bu sezon ilk kez Süper ligde yer alıyor. Mavi beyazlılar ligin maçını deplasmanda çıkacak. Temsilcimiz Amasya deplasmanında Taşova Yibo ekibi ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 20 Eylül Cumartesi günü saat13.00 da oynanacak. Süper ligde 5 maç Cumartesi günü oynanırken Ankaraspor-Nilüfer Belediyesi maçı 23 Eylül Salı ve Beşiktaş Mogaz-İstanbul Anafen maçı 24 Eylül Çarşamba günü oynanacak.

Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı Amasya Taşova maçı için hazırlıklarını perşembe günü yapacağı antrenmanlarla tamamlayacak ve 19 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde Amasya'ya hareket edecek. Takımda hafif sakatlıkları bulunan oyuncuların dışında önemli bir eksiğin olmadığı ve maça en iyi şekilde hazırlık yapıldığı belirtildi.

untitled-1-copy-046.jpg