Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Arın: "İkinci yarı iyi oynayan bir Beşiktaş vardı. Daha dinamik savunma yapan, hücumda daha dinamik oynayan, oyunu sıkıştırmayan, oyunu açan bir Beşiktaş vardı"- TTH Holstebro Antrenörü Westerholm:"Hak eden kazandı. Beşiktaş'ı tek

KOCAELİ (AA) - Hentbolda Erkekler VELUX EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında Danimarka'nın TTH Holstebro takımını 36-27 mağlup eden Beşiktaş Mogaz'ın antrenörü Müfit Arın, ikinci yarıdaki etkili oyunlarıyla rakiplerini mağlup ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Arın, taraftarların iki farklı devre izlediğini belirterek, "Rakip ilk yarıda başarılı oldu. Biz de hücumda basit hatalar yaptık. Kalemizde basit goller olunca demoralize olduk. İkinci yarı iyi oynayan bir Beşiktaş vardı. Daha dinamik savunma yapan, hücumda daha dinamik oynayan, oyunu sıkıştırmayan, oyunu açan bir Beşiktaş vardı." dedi.

TTH Holstebro'nun da hatalar yapmasıyla basit goller bulmaya başladıklarını kaydeden Arın, "Yakaladığımız 5-6 gollük fark tekrar geri dönüşlerini engelledi. Her iki takım da güzel mücadele etti, oyuncularımı kutluyorum. Türk hentbolu adına da güzel şeyler yaptığımızı umuyorum. Kendimizi daha da geliştireceğiz." diye konuştu.

Karşılaşmanın en skorer oyuncusu Ramazan Döne, ilk devre istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını aktararak, şunları söyledi:

"Hem savunmada hem hücumda basit hatalar yaptık. Özellikle savunmada birbirimizle konuşmadığımız için çok basit goller yedik. İkinci yarıda çok başka bir takım ortadaydı. Konuşarak, yardımlaşarak çok güzel bir galibiyet aldık. Milli takım arasına galibiyetle girmek istiyorduk. Bunu başardığımız için çok mutluyum."


- TTH Holstebro cephesi


TTH Holstebro Antrenörü Patrick Westerholm ise skordan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını ve Beşiktaş Mogaz'ın ikinci yarı iyi mücadele ettiğini dile getirdi.

Rakiplerinin ikinci yarıda 7-0'lık bir seri yakaladığını ve bundan sonra oyuna ortak olacak ruhu bulamadıklarını kaydeden Westerholm, "Hak eden kazandı. Beşiktaş'ı tekrar tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :