Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Arın:- "Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olan Paris Saint Germain'e karşı ilk yarı bu şekilde oynamak bizim için başarı"

KOCAELİ (AA) - Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, Erkekler VELUX EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 40-30 yenildikleri Paris Saint Germain karşısında, maçın ilk yarısında ortaya koydukları performansın takımı için başarı olduğunu söyledi. 

Arın, Paris Saint Germain maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, iki yarıda da farklı bir mücadele ortaya koyduklarını kaydetti. 

İlk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Arın, "Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olan Paris Saint Germain'e karşı ilk yarı bu şekilde oynamak bizim için başarı. Fakat yorgunluklar başlayınca, sakatlıktan yeni çıkan arkadaşlarımız rotasyonda tam katkı sağlayamadıkları için ikinci yarı fark açıldı. Önemli olan bu takımı buraya getirerek, Türk hentbol severlere seyrettirmekti" diye konuştu.

Paris Saint Germain Antrenörü Zvonimir Serdarusic de maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, ilk yarıdaki mücadeleden memnun olmadığını belirtti. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı