Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından

- Kastamonu Belediyespor Antrenörü Hakan Günal:"Kaçan atış sayısının fazlalığı, maçın maalesef bir farkla bitmesine sebep oldu"


KASTAMONU (AA) - Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 2. eleme turu rövanş maçında Romanya temsilcisi Ramnicu'yu 21-20 yenmesine rağmen elenmekten kurtulamayan Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Hakan Günal, istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hakan Günal, deplasmandaki ilk maçı 9 sayı farkla 35-26 kaybettiklerini hatırlatırken, zor bir rövanşın kendilerini beklediğini bildiklerini aktardı.

Rakibin gücünün farkında olduklarını kaydeden Günal, "Kendi gücümüzün de farkındaydık. Romanya'da yaptığımız hataları minimize etmek istiyorduk fakat olmadı. Kaçan atış sayısının fazlalığı, maçın maalesef bir farkla bitmesine sebep oldu. Rakibi tebrik ediyorum. Bu sezon ilk defa mağlup oldular, o da bize karşı." diye konuştu.

Günal, kendilerini destekleyen taraftarlardan özür dileyerek, "En az Avrupa kadar önemli olan Türkiye ligi, Türkiye Kupası var. Umarım orada hedeflerimize ulaşırız." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :