Hentbol

Hentbol

Antalyaspor Başantrenörü Halay:

ANTALYA (AA) - Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor'un başantrenörü Okan Halay, deplasmanda 1 sayı farkla galip ayrıldıkları Nilüfer Belediyesi maçıyla ilgili,  "Bizim adımıza çok önemli bir iki puanı hanemize yazdırdık" dedi. 

Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nilüfer Belediyesinin ligin en az gol yiyen ikinci takımı ve savunma kurgusunda agresif olmayı tercih eden bir takım olduğunu belirtti.

Karşılaşmanın ilk yarısını küçük hatalar sonucunda yenik kapadıklarını ifade eden Halay, şöyle konuştu:

"Takımımızın gösterdiği dirençli savunma etkileri, oyuncularımızın hücum performansına da yansıyınca bir anda 3 sayılık bir fark yakaladık. Fakat o sırada yapılan değişme hatası sonucunda eksik kalan takımımız bunu iyi değerlendirebilecek bir takım karşısında 5-0'lık seri sonucu 2 sayı farkla mağlup duruma düştü. Maçın son on dakikasında kalecimizin de katkısı ile skoru kendi lehimize çevirmeyi bildik. Bizim adımıza çok önemli bir iki puanı hanemize yazdırdık."

Antalyaspor, ligde oynadığı 25 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Kırmızı-beyazlılar, 14 takımın bulunduğu ligde 19 puanla 12. sırada yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı