Helvacızade Şirketler Grubundan Çalışanlarına Eğitim

Helvacızade Şirketler Grubundan Çalışanlarına Eğitim

Helvacızade, gıda sektöründeki başarılarını ve pazar payını artırmak, tüketicileri ve müşterileri ile daha sağlıklı iletişim kurmak için personeline eğitim programı düzenledi

Eğitimci Beril Koparal Ayanoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen eğitim toplantısına Helvacızade Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Helvacızade Gıda İlaç Kimya San. ve Tic. A.Ş çalışanları katıldılar.

Helvacızadenin bugünlere gelmesinin tesadüf olmadığını belirten Büyükhelvacıgil 1888’li yıllarda gıda işleri ile başlayan şirketimiz tüketiciye kaliteli ürünler sunmak hedefiyle 1989 yılından itibaren yatırımlarına hız vermiştir. Bugün yurt içi ve yurt dışında ürünlerimiz güvenle kullanılmaktadır, diyerek şunları söyledi:“102.000 m2 açık alan ve 42.000 m2 kapalı alan üzerine kurulu ve “Ayçiçek yağı, Zeytin yağı, Mısır yağı, Kanola yağı, Soya yağı, Pamuk yağı, Fındık yağı, Bitkisel karışım yağlar vb. gibi tüm bitkisel yağları rafinize edebilecek kapasitedeki tesislerimizde kusursuz üretim için çalışılmaktadır. Sektöründe dünyanın en ileri teknolojisi kullanılarak üretim yapan tesislerimiz Türkiye’nin kalitesi ISO 2000 Kalite Sistem Belgesi ile ilk bitkisel yağ tesisi unvanını taşımaktadır.

Tüketiciler üreticilerinden sadece gıda ürünü değil, yaşam kalitelerini yükseltecek, sağlık kaynağı ürünler talep etmektedir. Bu ürünlere tüketicilerimiz şirketimiz kanalı ile ulaşmaktadır.Helvacızade de yönetimde bulunan arkadaşlarımızdan çalışanlarımıza kadar herkes tüketicilere daha sağlıklı ürün vermenin mutluluğunu yaşamaktadır. Başarı çıtamızı her geçen gün daha da artırmak, tüketicilerimizin beklentilerine cevap vermek ve onlarla daha sağlıklı iletişim kurmak için eğitim çalışmalarımıza devam ediyoruz.”Eğitimci Beril Koparal Ayanoğlu da Helvacızade çalışanlarına Satış teknikleri, Beden dili, Motivasyon artırma yolları, İkna edici iletişim, Sözlü ve sözsüz iletişim hakkında uygulamalı olarak eğitim çalışması yaptı.Helvacızade çalışanları kendilerinin iş ve sosyal hayatta başarılı olmalarını sağlayacak bu eğitim çalışmasından çok istifade ettiklerini belirterek yönetime teşekkür ettiler.