Helin Avşar'ın Selim Yerebakan'la 'evcilik' oyunu kısa sürdü

Helin Avşar'ın Selim Yerebakan'la 'evcilik' oyunu kısa sürdü

Selim Yerebakan, Instagram hesabından Helin Avşar'ı sildikten sonra, bir kadınla paylaştığı fotoğraf şok etkisi yarattı... Evlenip evlenmedikleri bile belli olmayan çiftin evcilik oyunu kısa sürdü...

Sürpriz birliktelikleriyle herkesi şaşırtan Helin Avşar ile işadamı Selim Yerebakan'ın ilişkileri uzun sürmedi. Geçtiğimiz gün gizlice evlendikleri iddia edilen çift yollarını ayırdı. Yerebakan, Instagram hesabından Helin Avşar'ı sildikten sonra, bir kadınla paylaştığı fotoğraf ise akıllarda soru işareti bıraktı.

ABLAMDAN HABERSİZ EVLENDİM DEMİŞTİ: Tarabya'da görüntülenen ünlü sanatçı Hülya Avşar, sorulara "Yok öyle bir şey. Ben ablasıyım, evlense bilmez miyim?" cevabını verdi. Geçtiğimiz günlerde Helin Avşar söz yüzüğünü Instagram sayfasından paylaşmıştı. Helin Avşar'ın bir süredir ilişki yaşadığı iş adamı Selim Yerebakan ile ailesinden habersiz gizlice evlendiği iddia edilmişti.Selim Yerebakan ile eğlenmek için gittikleri ünlü gece kulübü Şamdan'da alkolün dozunu biraz aşan Helin Avşar'ın çevresindekilere "Ablamdan (Hülya Avşar) habersiz evlendim duyunca beni fena yapacak" dediği iddia edilmişti.