Hekim Yapı, Yapı Fuarında yeni ürünlerini tanıttı

Hekim Yapı, Yapı Fuarında yeni ürünlerini tanıttı

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarında katılımcıların beğenisine sundu

İSTANBUL (AA) - Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı AŞ, poliüretan dolgulu sandviç panel hattında üreteceği 7 yeni formdaki ürününü 40. İstanbul Yapı Fuarında sergiledi.

Şirket açıklamasına göre, Hekim Yapı AŞ, 40. İstanbul Yapı Fuarına HekimBoard, HekimPanel, HekimPor ve HekimPan markalarıyla katıldı.

Tamamen kendi öz kaynakları ile finanse ederek geliştirdiği modern, teknolojik ve yüksek kapasiteli üretim tesisleri, her yıl genişleyen ürün gamı ve günden güne artan bayi ağı ile sektöründe 15. yılını dolduran Hekim Yapı AŞ, işletmelerinden HekimPanel bünyesinde ürün çeşitliliğini artırmaya yönelik yapılan yatırımlar sonucu 2017'nin 2. yarısında 7 yeni formda poliüretan dolgulu sandviç paneller üretileceğini duyurdu.

HekimPanel, poliüretan dolgulu gizli vidalı (kepli) çatı paneli, standart 3-5 hadveli çatı paneli, gizli vidalı duvar paneli, içi fibercement dışı sac H ve soğuk oda tipli panel, H panel, soğuk oda paneli, standart duvar paneli, membran ve kraft kağıtlı çatı panelinin yanı sıra, üretimini gerçekleştireceği 1 Hadve Fugalı Duvar Paneli, 3 Hadve Fugalı Duvar Paneli, 5 Hadve Fugalı Duvar Paneli, Yarım Sinüs Panel, Tam Sinüs Panel, G Form Panel ve Siding Panel isimli 7 yeni form ürününü de sektör duayenlerinin ilgisine sundu.

Hekim Yapı AŞ, HekimBoard markalı ahşap, ceviz, taş, doğal taş ve diğer tüm desenli ürünleri, özellikle mimari projelerde tercih edilen HekimBoard levhalardan üretilen söve ve kat silmeleri, zemin ve tavan uygulamalarını sergiledi.

EPS yalıtım ve enjeksiyon ürünleri endüstrisinde faaliyet gösteren HekimPor ise asmolen dolgu malzemesi, tavan levhaları, enjeksiyon ürünleri, ondüleli levha altı, karbonlu ve beyaz yalıtım levhası ürünleriyle fuarda yer aldı.

Hekim Yapı AŞ'nin fuarda tanıtımını yaptığı bir diğer ürünü de HekimPan markası ile üretilmekte olan hazır duvar panelleri oldu. HekimBoard markalı fibercement levhalarla HekimPor markalı EPS yalıtım malzemesi kullanılarak her iki yüzünde farklı kalınlık ve yüzey desenine sahip fibercement levhalar ile üretilen HekimPan yalıtımlı hazır duvar panelleri, prefabrik yapı üreticileri için hız ve ekonomi sağlıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :