"Hediyem İstanbul", yeni tasarımlarını sergileyecek

"Hediyem İstanbul", yeni tasarımlarını sergileyecek

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür AŞ'nin "Hediyem İstanbul" markası, yeni tasarımlarını İstanbullularla buluşturacak.Kültür...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür AŞ'nin "Hediyem İstanbul" markası, yeni tasarımlarını İstanbullularla buluşturacak.

Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul temalı hediyelik eşyaların ve Türkiye'nin tarihi kültürel mirasına dair eserlerin reprodüksiyonlarını yapan "Hediyem İstanbul", 22 yeni tasarımını prototipleri ile meraklılarına sunacak.

"Hediyem İstanbul Tasarım ve Modelleme Atölyesi"nin, İSTKA Yaratıcı Endüstrilerinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hazırladığı ve İstanbul temalı 22 farklı hediyelik eşya tasarımının yer aldığı sergi, 31 Ağustos'ta İstanbul Kitapçısı Taksim Metro Girişi Kültür AŞ Sergi Salonu'nda açılacak.

Serginin açılış töreninde ayrıca, "Hediyem İstanbul Tasarım ve Modelleme Atölyesi" tarafından düzenlenen "İstanbul'u Yanında Taşı" başlıklı hediyelik eşya tasarım yarışması ve "İstanbul Temalı Ahşap Oyuncak Tasarım Yarışması"nın sonuçları da açıklanacak. Tasarımcıların yaratıcılıklarının beslenmesi ve özgün fikirlerin ortaya çıkması amacıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

Hediyelik ürün tasarımları ve prototipleri, 4 Eylül'e kadar görülebilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :