Hedefimiz doğrultusunda çalışıyoruz

Hedefimiz doğrultusunda çalışıyoruz

Konya Anadolu Selçukspor 3 genç futbolcuyu kadrosuna kattı.

 Yeşil-beyazlılar; Atiker Konyaspor U21 takımından 1998 doğumlu orta saha oyuncusu Mehmet Burak, Atiker Konyaspor U21 takımından  1998 doğumlu orta saha oyuncusu  Murat Ulusoy ve Kayseri Erciyespor’dan 1999 doğumlu orta saha ve kanatlarda görev yapabilen oyuncu Batu Han Hidayetoğlu ile sözleşme imzaladı.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ KONYASPOR A TAKIMINA OYUNCU HAZIRLAMAK

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı  Mehmet Güney, Futbol Komitesi Üyesi Yönetim Kurulu üyelerimiz Mehmet Ay ve Ömer Zeren’in katılımı ile gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mehmet Güney, “Her zaman söylediğimiz gibi biz bir altyapı takımı olarak hedefimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Görevimiz öncelikle Atiker Konyaspor A Takımına oyuncu hazırlayabilmek. Elbette bununla birlikte birçok oyuncumuzda başka kulüplerde forma giyecek. Son yıllarda kulübümüzde yetişen birçok oyuncu Türkiye’nin değişik liglerinde forma giymekteler. Bu genç oyuncuların kadromuza katılmasında emeği bulunan teknik kadromuza, Atiker Konyaspor Altyapı teknik kadrosuna teşekkür ederim. Aslında bu alt yapımızın da ne kadar iyi işler çıkardığının göstergesidir. U21 takımımızdan birkaç oyuncu daha aramıza katılacak.  Türkiye liglerinde örneğini bulmamızın çok güç olduğu başarılı bir ortak çalışmaya imza atmaktayız” dedi.

MUTLULUKLARINI DİLE GETİRDİLER
Konyaspor Altyapı takımlarından U21 formasını giyen ve ligin ilk yarısında 13 maçta forma giyip 4 gol atan orta saha oyuncusu Fransa doğumlu Mehmet Buruk, duyduğu mutluluğu ifade ederek hedefinin Konyaspor A takım formasını giyebilmek olduğunu söyledi. 1998 Konya doğumlu olan ve Konyaspor altyapı takımlarında 2011’den bu yana forma giyen Konyaspor altyapı takımlarında toplam 27 golü bulunan Murat Ulusoy ise, “Bizler inşallah A takım forması giyerek bunu göstereceğiz” diye konuştu.Kayseri Erciyesspor’dan alınan 1999 Kayseri doğumlu Batu Han Hidayetoğlu ise burada olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Sezonun ilk yarısında 13 karşılaşmada Kayseri Erciyesspor forması giyen Batu Han Hidayetoğlu,  “İnşallah başarı için bizlerde elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Spor Servisi