"Hedefim milli takım"

"Hedefim milli takım"

- Kayserisporlu futbolcu Güray Vural:"Hedefim burada iyi çalışıp kendimi gösterebilmek ve sonunda da milli takıma gitmek"- "Oynamayı düşünen bir futbolcuyum. Sergen hocanın burada olması benim gelişimde etkili oldu ve Kayserispor'u tercih ettim"


KAYSERİ (AA) - MURAT ASİL - Kayserispor'un ara transfer döneminde Trabzonspor'dan kadrosuna dahil ettiği Güray Vural, sarı-kırmızılı takımda iyi bir performans sergileyip A Milli Futbol Takımı'na gitmeyi hedeflediğini söyledi.

Kayserispor formasıyla çıktığı 4 lig maçında 2 gol atıp bir de asist yapan deneyimli orta saha oyuncusu, performansıyla kendisinden söz ettirirken, takımının yükselişine da katkı sağladı.

AA muhabirine açıklamada bulunan Güray Vural, yükselen bir performans ortaya koyduğunu ve bunu devam ettirip milli takıma seçilmeyi hedeflediğini kaydetti.

Akhisar Belediyespor forması giyerken bir kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldığını anımsatan Güray, "Bu zamana kadar bir kere milli takıma gittim ama önemli olan bir kere, iki kere, üç kere değil, orada da kalıcı olabilmek. Biz burada performans gösterdikçe tabii ki Fatih hoca da çağıracaktır. Benim hedefim burada iyi çalışıp kendimi gösterebilmek ve sonunda milli takıma gitmek." dedi.


- "Moraller yerinde"


Güray Vural, takım olarak ligde çıkış yakaladıklarını, bu olumlu ortamı devam ettirmeleri gerektiğini bildirdi.

Üst üste aldıkları galibiyetlerle moral bulduklarını dile getiren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Hazırlıklarımız iyi gidiyor, moraller yerinde. İnşallah bu çıkışımızı sürdürürüz. Şu an elimizde sonuçlandırdığımız bir durum yok. Hala alt taraftan tamamen kopmuş durumda değiliz. Bu hafta kritik bir maça gidiyoruz. Çaykur Rizespor deplasmanında da istediğimizi alırsak biraz daha rahatlayacağız." ifadelerini kullandı.


- "Sergen hocanın burada olması benim gelişimde etkili oldu"


Devre arasında Kayserispor'un birçok transfer yapmasına rağmen takım uyumunu çok çabuk sağladıklarını vurgulayan Güray Vural, "Buraya gelen oyuncuların birçoğu kendi takımında forma şansı bulmuş, bu ligi bilen ve tecrübeli oyuncular. Bu, bize zaten avantaj sağladı. Çıktığımız maçlarda da galip gelince ekstra moral motivasyon oldu ve birbirimize uyumumuzu kolaylaştırdı. Şu an iyi gidiyoruz, umarım böyle devam eder." diye konuştu.

Trabzonspor'dan, sahada görev alamadığı için ayrıldığını aktaran Güray, "Oynamayı düşünen bir futbolcuyum. Sergen hocanın burada olması benim gelişimde etkili oldu ve Kayserispor'u tercih ettim. Doğru bir karar verdiğimi de görüyorum. Kendi adıma performansım önemli. Ben iyi olursam takıma katkı sağlamış olurum. Daha iyi şeyler yapabilirim, bunu çok iyi biliyorum. İnşallah sezon sonuna kadar böyle devam eder." şeklinde görüşlerini aktardı.

Süper Lig kariyerine 2007-2008'de Denizlispor'da başlayan, daha sonra Akhisar Belediyespor'da oynayan Güray Vural, bu sezonun devre arasında Trabzonspor'dan Kayserispor'a transfer oldu. Güray Vural, Ümit Milli Futbol Takımı'nda bir kez fileleri havalandırdı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :