Hedef daha fazla futbolcu

Hedef daha fazla futbolcu

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Güney, “Pilot takım olarak üç oyuncumuzu Atiker Konyaspor kampına gönderiyoruz" dedi

2017-2018 Futbol sezonu hazırlıkları için takımın 7 Temmuz’da toplanacağını kaydeden Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Güney, “Pilot takım olarak üç oyuncumuzu Atiker Konyaspor kampına gönderiyoruz. Bununla birlikte yeni sezonda yine A takımımızın formasını giymek üzere oyuncu hazırlayacağımız bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz” dedi.

ız Mehmet Güney yaptığı açıklamada: “Sezon hazırlıklarımıza 7 Temmuzdan sonra başlayacağız.  Bindiği üzere teknik direktörümüz Alper Avcı ve ekibi sezonun tamamlanmasının ardından bir ön hazırlık kampı tertip etti. Atiker Konyaspor scout ekibi tarafından izlenen ve belirlenen oyuncular ile teknik direktörümüz Alper Avcı’nın bizzat takip ettiği oyunculardan kurulu bir kamp ortamı gerçekleşti. Bu ön hazırlık kampı çok faydalı geçti. Buradan beğenilen 5-6 oyuncu bizlerle birlikte sezon hazırlık kampında yer alacaklar. Orada gerekli gelişimi gösterdikleri takdirde yeni sezon kadromuzda bulunacaklar. Bununla birlikte geçtiğimiz sezondan sözleşmesi devam eden oyuncularımız var. Yine kiralık olarak başka takımlarda forma giyen oyuncularımız ile birlikte kadromuz aşağı yukarı belirginleşti. Birkaç ilave ile lige hazır hale geleceğiz” dedi.

Kamp çalışmalarının Konya’da başlayacağını kaydeden Güney: “10 günlük çalışmanın ardından Erzurum’da ikinci dilim kamp çalışmalarını yapacağız. 15 gün sürecek Erzurum kampının ardından lige tam hazır olarak katılmak istiyoruz. Tüm eksiklerimizi gidererek ligde sıkıntı yaşamadan mücadele edecek bir kadro ile sezona girmek amacındayız. Asıl amacımız olan A takımımız Atiker Konyaspor’a oyuncu hazırlıma noktasında var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

A takım olan Atiker Konyaspor’a oyuncu vermeye devam ettikllerini belirten Mehmet Güney, “Geçtiğimiz sezonki kadromuzdan üç oyuncu Atiker Konyaspor sezon hazırlık kampına katılacak. Seddar Karaman, Maksut Taşkıran ve Özkan Teştemur, Konyaspor kampında bunacaklar. Dileğimiz bu üç oyuncumuzun da Atiker Konyaspor formasını giymesi. Bununla birlikte Atiker Konyaspor’umuzun yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, alt yapıya büyük önem veriyor.  Teknik kadromuz ile zaman zaman bir araya gelen ve değerlendirmelerde bulunan Mustafa Reşit Akçay hocamızın, Konya Anadolu Selçukspor’umuza bakış açışı bizi çok mutlu etti. Sezon içinde de sık sık gelip antrenmanlarda ve maçlarda bulunacak olması bizi şimdiden heyecanlandırdı. Pilot takım olarak A takımımıza daha fazla oyuncu hazırlayabilme adına bize verilen görevi en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız” die konuştu.