Hedef 3. Lig olmalı

Hedef 3. Lig olmalı

Sarayönü Belediyespor’un Karapınar Belediyespor’a karşı 2-1 kazandığı, Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçı’ndan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay Açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Stadyumu 1 nolu sahada oynanan Sarayönü Belediyespor’un Karapınar Belediyespor’a karşı 2-1 kazandığı, Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçı’ndan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Başkanı Remzi Ay Açıklamalarda bulundu.

 

Başkanı Remzi Ay açıklamasında; “ Konya’ya yakışan görüntülerin yer aldığı, Konya’ya yakışan bir maç oldu. İki takımı da tebrik etmek lazım, taraftarları tebrik etmek lazım. Bu yıl Konya’da amatör maçlarda hem olaysız hem de bol seyircili maçların oynanması bizim ve amatör yöneticilerimizi memnun etti. Konya’nın bu anlamda eski günlerini yakaladığına inanıyorum. Her maçta 1000-1500 taraftarın tribünden takımını desteklediği maçlar oldu. Bu yıl süper amatör grupta çok kaliteli takımlar vardı. Bölgesel Amatör Lig’de önümüzdeki yıl 3 takım Konya’mızı temsil edecek. Bu takımlarımızı hem tebrik ediyor hem de önümüzdeki sezon için başarılar diliyorum. Bu takımlarımız 3. lig hedefi ile önümüzdeki yıl mücadele etmeliler. Akşehir ve Ereğli daha önce lig görmüş takımlar onları tekrar bu liglere taşımamız lazım. İnşallah iyi bir kadro oluşturarak 3. lige çıkarlar ve Konya’mızı temsil ederler. Bugün burada çok iyi mücadele ortaya konması ve fair play ruhuna yakışır bir maç gerçekleşmesi amatör spor camiasını çok memnun etti.” dedi