Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı

Hebo Yapı Dış Ticaret Müdürü Özer:- "Yeni yaşam alanlarının inşa edildiği Orta Doğu ve Afrika bölgesinden oldukça fazla talep alıyoruz"

İSTANBUL (AA) - Hekim Holding şirketlerinden Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

Hebo Yapı açıklamasına göre, Türk-Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği desteğiyle düzenlenen, Türkiye ve Arap ülkeleri arasında proje üretmenin ve iş adamlarını bir araya getirerek sektörel bazda ticari bir platform oluşturmanın amaçlandığı 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı, İstanbul'da gerçekleştirildi.

Orta Doğu bölgesindeki hazır yapı sektörü taleplerinin alındığı ve ikili görüşmelerle iş bağlantıları kurulan fuara Ürdün, Suudi Arabistan, Cezayir, Tunus, Filistin, İran, Irak, Fas ve Lübnan gibi ülkelerden yoğun ilgi oldu.

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında sektörün tüm paydaşlarını buluşturan fuarda, Hebo Yapı da prefabrike yapı, konteyner, Hebo City, kabin, prefabrike konut ve çelik yapı gibi ürün ve hizmetlerini sergiledi.

Fuarda, Hebo Yapı'nın ürünlerinin yanı sıra projelerinde kullanılan HekimBoard Fibercement doğal çimento levha ve HekimPanel markalı sandviç panelleri, hafif çelik yapı ve güneş enerjisi sistemleri (GES) taşıyıcı profilleri endüstrisine hizmet veren Hekim Profil ve hafif çelik yapı sistemlerine yönelik Steel-In ürünleri de ilgi gördü.


- "Orta Doğu ve Afrika bölgesinden oldukça fazla talep alıyoruz"



Hebo Yapı Dış Ticaret Müdürü Gökhan Özer, konuya ilişkin değerlendirmesinde, yeni yaşam alanlarının inşa edildiği Orta Doğu ve Afrika bölgesinden kendilerine oldukça fazla talep geldiğini belirterek, bu talepleri en iyi şekilde karşılamaya çalıştıklarını kaydetti.

Özer, "Hebo Yapı, geniş ürün yelpazesi içerisinde her türlü şantiye yapıları, çok amaçlı yaşam konteynerleri, güvenlik kabinleri, satış üniteleri, modüler wc-duş, soyunma kabinleri ve proje bazlı butik yapıları ile yaşamı kolaylaştırarak sektöründe fark yaratıyor. Şirketimiz, şehircilikte yeni, çağdaş gereksinimlerin karşılanmasını ve ürünlerinin şehir gelişimine katkıda bulunacak şekilde kullanılmasını amaçlıyor." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :