Hazım Körmükçü, fincanlarla müzik yaptı

Hazım Körmükçü, fincanlarla müzik yaptı

İSTANBUL (AA) - Oyuncu Hazım Körmükçü, kahve bardakları ve fincanlardan oluşan çeşitli eşyalarla müzik performansı sergiledi. Fatih'teki Coffee Gutta'da...

İSTANBUL (AA) - Oyuncu Hazım Körmükçü, kahve bardakları ve fincanlardan oluşan çeşitli eşyalarla müzik performansı sergiledi.

Fatih'teki Coffee Gutta'da gerçekleşen "Bir Fincan Ritim" adlı etkinliğe katılan Körmükçü, içinde tınısı olan her şeyin kendisi için bir ritim aracı olduğunu belirterek, kupa, bardak ve benzeri araçların kendisi için birer enstrüman olduğunu söyledi.

"Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır" sözüne atıfta bulunan Körmükçü, şunları söyledi:

"İnsanları sıcacık bir fincanın etrafında buluşturan, o mis gibi kokusuyla insanları birbirine çeken, 'Hadi gel bir fincan kahve içelim' deyip 'sohbet bahane ama kahve şahane' dediğimiz olayın başlangıcı aslında budur. Kim bilir hangi dostluklar kuruluyor, nice arkadaşlıklar, sohbetler bir sıcacık fincan kahvenin etrafında toplanıyor. Biz de bu sıcak fincan kahvesini ritme dönüştürelim, o sıcacık ve samimi duyguların içerisinde bir nebze olsun ritim de olsun istedik."

İzleyenlerin büyük ilgi gösterdiği Körmükçü, "Eski Fotoğraflar" adlı yeni enstrümantal albümünün bir ay sonra müzikseverlerle buluşacağını dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :