Haydi Bil Bakalım’da duygusal an

Haydi Bil Bakalım’da duygusal an

Meram İlçesi Kışınhanı Mahallesi Kaşınhanı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu kısa film izleyenleri duygulandırdı

 

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçelerin ortaokulları arasında düzenlemiş olduğu “Haydi Bil Bakalım” bilgi yarışmasında Meram İlçesi Kışınhanı Mahallesi Kaşınhanı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu kısa film izleyenleri duygulandırdı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlediği “Haydi Bil Bakalım” isimli okullar arası bilgi yarışmasının Meram ilçesinde düzenlenen ilk finalinde 2. Olan Kaşınhanı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Özge'nin Rüyası - Halep” izleyenleri duygulandırdı. Kaşınhanı Cumhuriyet Ortaokulu Okul Müdürü Veysel Kara, gazetecilere yaptığı açıklamalarda “Öğrencilerimiz okulumuzun katılmış olduğu Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Haydi Bil Bakalım” yarışması için hazırlanacak kısa film yarışması için Halep’te ki zülme bir nebze olsun merhem olmak isteyen Türk halkının yardım ve destek çekmek istediklerini belirttiler. Bizlerde okul yönetimi ve öğretmenleri olarak öğrencilerimizin kısa film çalışmalarında elimizden gelen desteği sağladık. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu kısa film Meram ilçemizde finale kaldı, Öğrencilerimizi hazırladıkları kısa filmden dolayı ve Helep konusunda ki hassasiyetleri dolayısıyla tebrik ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

haydi-bil-bakalim’da-duygusal-an-(3).jpg