Hayatın her alanına dokunan çalışma ve projeler anlatıldı

Hayatın her alanına dokunan çalışma ve projeler anlatıldı

OEDAŞ, sürdürülebilir ve çevreye saygılı şekilde elektrik dağıtım hizmeti sunma misyonuyla gerçekleştirdiği çalışmalarını kapsayan yeni kurumsal...

OEDAŞ, sürdürülebilir ve çevreye saygılı şekilde elektrik dağıtım hizmeti sunma misyonuyla gerçekleştirdiği çalışmalarını kapsayan yeni kurumsal filmini yayınladı. Filmde, şehirlerin geleceğin teknolojisiyle uyumlu hale getirilmesi için yapılan çalışmalar başta olmak üzere Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda yürüttüğü tüm projeleriyle OEDAŞ'ın hayatın her alanına dokunan faaliyetlerine yer verildi.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'ta elektrik dağıtım hizmeti veren Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı için gerçekleştirdiği çalışmalar ile çevresel, sosyal ve yönetişim alanındaki stratejisini anlattığı yeni kurumsal filmini yayınladı.

Geleceğin teknolojisiyle uyumlu şehirler

OEDAŞ'ın 1.200'ü aşkın çalışanıyla bölgedeki 3 milyon kişiye enerji sağladığına dikkat çekilen filmde, daha güçlü atılımlar için enerjiye duyulan ihtiyaca atıfta bulunularak OEDAŞ'ın bölgenin tamamına enerji verebilmek için var gücüyle çalıştığı belirtildi. Hizmet verilen beş şehrin kaynaklarını verimli kullanması ve sürdürülebilir katma değer üretebilen şehirler olması amacıyla yapılan yatırımlara değinilirken şehirlerin geleceğin teknolojisiyle uyumlu hale getirilmesinin hedeflendiğine de vurgu yapıldı.

Arızalar yüzlerce kilometre uzaktan tespit edilebiliyor

50 bin kilometrekarelik alana yayılan beş şehirde hizmet sunan OEDAŞ'ın, teknoloji yatırımları sayesinde arızaları yüzlerce kilometre uzaktan tespit ederek gerekli durumlarda enerjiyi başka kaynaktan temin ederek sağladığı elektrik arzı devamlılığı da tanıtım filminde öne çıkan konulardan biri oldu. Dağıtım sistemlerini sürekli gözetim altında tutan OEDAŞ'ın, sistemlerini çağın gereksinimleri doğrultusunda güncellendiğine ve çalışanlara verilen eğitimlerle "hizmette en iyisi olma" yolunda ilerlendiğine de vurgu yapıldı.

Fırsat eşitliğine önem, çevreye saygı

Kurumsal filmde ayrıca Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları arasında yer alan Cinsiyet Eşitliği maddesi doğrultusunda OEDAŞ'ın 2019 yılında başlattığı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programına değinilerek, çalışanlara eşit fırsatlar sunulduğunun altı çizildi. Atık yönetimi süreçlerinde çevre, insan sağlığı ve tüm kaynakların korunmasını hedefleyen OEDAŞ'ın Sıfır Atık Belgesi alan ilk elektrik dağıtım şirketi olduğu da filmdeki konular arasında yer aldı.

Filme, "Bizim enerjimiz başkadır" mottosuyla faaliyetlerini sürdüren OEDAŞ'ın sosyal medya hesaplarından ulaşılabileceği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.