Hayat veren solunum cihazı can alıyordu

Hayat veren solunum cihazı can alıyordu

Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında, 17 yaşındaki engelli kız yaralandı, 5 kişi de dumandan etkilendi. Olay, cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Zeytinburnu'nda, Yeşiltepe Mahallesi 57/4 Sokak'ta yer alan 5 katlı bir apartmanın bodrum katında, solunum cihazından kaynaklanan bir yangın meydana geldi. İddialara göre, engelli bir çocuğun solunum cihazı aniden alev aldı, ve yangın kısa sürede tüm daireyi sardı. Yangın sonucunda 17 yaşındaki engelli kız Didar A. yaralanırken, üst katta oturan 5 kişi de yoğun duman nedeniyle etkilendi.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevreye geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralı kız ve dumandan etkilenen diğer kişileri çevre hastanelere sevk etti. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak ekipler detaylı bir inceleme başlattı. Kameralara yansıyan görüntüler, olayın şiddetini gözler önüne sererken, yetkililer yangının tam olarak nasıl başladığını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.