"Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolü imzalandı

"Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolü imzalandı

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sivas Hizmet Vakfı arasında, "Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolü imzalandı.İl Milli...

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sivas Hizmet Vakfı arasında, "Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'un makamında gerçekleşen imza törenine Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş ve şube müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, imzalanan protokol ile Sivas'ın şehir kültürüne dair kapsamlı araştırma ve bilgilerin yer aldığı Hayat Ağacı Dergisinin şehirdeki liselerin kütüphanelerinde yer alacağını söyledi.

Proje ve protokol hakkında bilgi veren Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Tektaş, "Vakfımız tarafından Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edilen dergiler tasnif edilerek öncelikle il genelindeki tüm liselerin kütüphanelerine set olarak dağıtılacak. Liselerin tarih ve edebiyat öğretmenlerine de dergilerin ulaşması sağlanacak. Ayrıca ilçelerde yapılacak dağıtım sırasında oluşturulacak birer set, kaymakamlık kütüphanelerine ulaştırılacak. Vakfımız, dergilerden dolayı herhangi bir ücret talep etmeyecek." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Altınsoy ve Tektaş, "Hayat Ağacı Okullarda Yeşeriyor" projesi protokolünü imzaladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :