Hayallerin anahtarı TEYAD’ta

Hayallerin anahtarı TEYAD’ta

TEYAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Oğuz öğrencilerin hayallerine anahtar olabilmek için Pratik Özel Öğretim Kursuna YKS ve LGS kayıtlarına başladıklarını söyledi.

İslam’ın ilk emrinin “Oku” olduğunu hatırlatan TEYAD (Tüm Eğitim Yardımlaşma Araştırma Derneği) Başkanı Oğuz gençliğin geleceğini en güzel şekilde inşa etmeyi hedeflediklerini belirterek “Öğrencilerimizin kurslarımızda kazanacakları donanımla gerek eğitim-öğretim hayatında, gerekse devamında karşılarına çıkabilecek zorluklarla mücadele etme gücünü kazanacağına inanıyoruz. Sınav süreçlerini en verimli ve başarılı şekilde sonuçlandırmak üzere eğitim kadromuz ve personelimiz elinden gelen gayreti göstermektedir” dedi.

Başarının yönetim, öğretmen, öğrenci, veli işbirliği ve doğru rehberlikle geleceğinin altını çizen Oğuz, “Fikir dünyamızın büyük ismi Necip Fazıl, ‘Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur’ diyerek bize verimliliğin anahtarını göstermiştir. Biz de bu yolda gençliğimizin hizmetinde olmayı sürdüreceğiz. Gerek YKS gerekse LGS kurslarımızdan faydalanmak isteyen öğrencilerimizi bir an önce Pratik Özel Öğretim Kursumuza kayıt yatırmaya bekliyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi