Hayalindeki otomobili almaya klarnet çalarak gitti

Hayalindeki otomobili almaya klarnet çalarak gitti

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, hayalini kurduğu otomobili bayisinden teslim almaya klarnet çalarak giden Roman müzisyen, ilgi odağı oldu- Roman müzisyen Uygun:- "Otomobilimi teslim almaya gittiğimde değişik duygular içindeydim. Çocuksu bir heyecanla an

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yaşayan Roman müzisyen, hayalini kurduğu ve uzun yıllardır parasını biriktirdiği otomobili, plazadaki bayisinden teslim almaya klarnet çalarak gitti.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, düğün ve özel organizasyonlarda müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Ahmet Uygun, hayalini kurduğu otomobili satın almak için uzun süre para biriktirdi.

Çanakkale'deki otomobil bayilerini gezen Uygun, bütçesine uygun aracı bir plazadaki bayide buldu. Uygun'a, buradan satın aldığı otomobilin teslimi için gün verildi.

Bayideki otomobilini teslim almaya giden Uygun, içeriye girdiği sırada "ekmek teknem" dediği klarnetini çalmaya başladı. Önce şaşkınlık yaşayan plaza çalışanları, daha sonra bu anı cep telefonlarıyla görüntüledi.

- "Hep bir otomobilim olsun isterdim"

Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuk yaşlarda başladığı müzisyenlikle ailesinin geçimini sağladığını söyledi.

Düğün ve özel organizasyonlarda klarnet çaldığını, ekmeğini kazanırken otomobil satın almak için de para biriktirdiğini dile getiren Uygun, "Hep bir otomobilim olsun isterdim. Sonunda hayalim gerçek oldu." dedi.

Nefesiyle para kazandığına işaret eden Uygun, "Klarnet çalmak baba mesleğim. Yeri geldi ücretsiz çaldım, yeri geldi ücret aldım. Yıllardır çalışıyorum. Ailemin geçiminden arta kalan bir miktar birikimimle otomobil almaya karar verdik. Yakından tanıdığım firma sahibinin iş yerine giderek otomobil almak istediğimi söyledim. Onlar da sağ olsunlar, bana çok yardımcı oldu." diye konuştu.

Otomobiline kavuşmaktan mutluluk ve heyecan duyduğunu anlatan Uygun, "Otomobilimi teslim almaya gittiğimde değişik duygular içindeydim. Çocuksu bir heyecanla, aniden yanımdan hiç ayırmadığım klarnetime sarıldım ve çalmaya başladım. Plaza çalışanları da mutluluğuma ortak oldu." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :