Havalimanı çalışanları fidan dikti

Havalimanı çalışanları fidan dikti

ANKARA (AA) - Esenboğa Havalimanı çalışanları, Ankara'nın Çubuk ilçesinde oluşturulan TAV Hatıra Ormanı'nda fidan dikti. Havalimanı çalışanları,...

ANKARA (AA) - Esenboğa Havalimanı çalışanları, Ankara'nın Çubuk ilçesinde oluşturulan TAV Hatıra Ormanı'nda fidan dikti.

Havalimanı çalışanları, Gökçedere Mahallesi'ndeki Emin Yılmaz Ormanlığı yakınında oluşturulan TAV Hatıra Ormanı'nda bin 500 fidanı toprakla buluşturdu.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, yaptığı açıklamada, bu güne kadar sadece Çubuk'a 45 bin fidan dikildiğini söyledi.

Hedeflerinin bu yıl sonuna doğru 50 bin fidanı toprakla buluşturmak olduğunu ifade eden Demirer, "TAV çalışanları olarak Çubuk'ta 2008 yılında başladığımız ağaçlandırma çalışmalarına her yıl yenisini ekleyerek devam ediyoruz. Bu diktiğimiz fidanlarla 45 bin fidanı toprakla buluşturmuş olduk. İnşallah yıl sonuna kadar bu sayıyı 50 bine tamamlayacağız. Bizim hedefimiz her yıl 10 bin fidanı toprakla buluşturmak." diye konuştu.

Fidan dikimine, Ankara Vali Yardımcısı Murat Soylu, Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Fahmettin Yazar ve havalimanı çalışanları katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :