Hatay’da orman yangınları! 4 kişi gözaltına alındı

Hatay Antakya'da kontrol altına alınan orman yangınının çıkmasında kasıtları bulunduğu şüphesi ile 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Hatay'ın Tahtaköprü Mahallesi'nde öğlen saatlerinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale başladı. Orman ekipleri yangına müdahale ederken, bu kez de merkez Antakya ilçesine bağlı Kisecik Mahallesi ormanlık alanında yangın çıktı.

Hatay'ın Antakya ilçesi Tahtaköprü Mahallesi'ndeki Serinyol mesire alanında çıkan yangına 2 söndürme uçağı, 4 helikopter, 20 arazöz, 19 su tankeri, 18 pikap, 9 ilk müdahale aracı, 4 iş makinesi ve 2 toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) sevk edildi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Orman Bölge Müdürlüğü, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri de bölgeye yönlendirildi. Kısa sürede kontrol altına alınan orman yangınına neden oldukları şüphesiyle 4 kişi gözaltına alındı.

Antakya ilçesi Serinyol Mesire Alanı'nda bugün çıkan ve kısa sürede kontrol altına alınan orman yangınının ardından güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında yangının çıkmasında kasıtları bulunduğu düşünülen 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.