Hatay Büyükşehir Belediyespor'da sponsorluk anlaşması

Hatay Büyükşehir Belediyespor'da sponsorluk anlaşması

- Hatay ekibi, HDI Sigorta ile 1 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzaladı


HATAY (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Lig takımlarından Hatay Büyükşehir Belediyespor ile HDI Sigorta arasında 1 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Hatay Gastronomi Evi'nde düzenlenen törene, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, HDI Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, yaptığı konuşmada, HDI Sigorta'ya spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bugün HDI Sigorta ile Hatay Büyükşehir Belediyespor'un kardeşliğini ilan ettiklerini belirten Savaş, "Biz HDI Sigorta ailesine resmi sponsorumuz oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Artık yazılan her poliçede Hatay Büyükşehir Belediyespor'a katkı sağlanacak. Bu proje bizim için oldukça değerli ve anlamlı oldu. Hem Avrupa'da hem Türkiye'de daha çok başarılar kazanarak daha iyi yerlere geleceğiz." diye konuştu.

HDI Genel Müdürü Hancıoğlu ise bundan sonra Hatay markalı satılacak tüm poliçelerde kulübe destek vermiş olacaklarını kaydetti.

Hataylı vatandaşların da HDI Sigorta ve Hatay Büyükşehir Belediyespor markalı poliçeleri almasını rica eden Hancıoğlu, "Alacakları her poliçeyle kulübümüze, takıma bir kaynak oluşturacak ve Hatay'ın meleklerine hem Türkiye hem de Avrupa arenasında destek olacaklar." ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :