Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenör Baş:

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenör Baş:

"Bizim fikstürümüzün ilk altı haftası çok zor. İkinci yarıdan itibaren gerçek Hatay'ı görecekler"

HATAY (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ekin Baş, "Bizim fikstürümüzün ilk altı haftası çok zor. İkinci yarıdan itibaren gerçek Hatay'ı görecekler." dedi.

Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Rusya temsilci Nadezhda'ya 70-58 yenildiklerini hatırlattı.

Hatay'ın tarihinde ilk defa Avrupa maçına çıktığını ifade eden Baş, "Rakibimiz geçen yılın finalisti ve bu ligde çok oynamış bir ekip. Avrupa Ligi maçları çok daha zor maçlar. Çünkü Avrupa'nın en iyi takımlarıyla oynuyorsunuz. Biz burada kolay atışlar kaçırdık. Şut yüzdemizi normal attığımız gibi atsaydık kazanabilirdik. Oyuncular iyi mücadele etti ve kazanmak için her şeyi yaptı. Hatay halkına destekleri için çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Baş, pazar günü Yakın Doğu Üniversitesi'yle karşılaşacaklarını belirterek "Rakibimiz ligin en çok para harcayan iki takımından biri. Bizim fikstürümüzün ilk altı haftası çok zor. İkinci yarıdan itibaren gerçek Hatay'ı görecekler. Biz oraya kadar kazanabildiğimiz kadar maç kazanmayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :