Hastanede 23 Nisan kutlaması

Hastanede 23 Nisan kutlaması

Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yatarak tedavi gören çocuklar için eğlence düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın nedeniyle sağlık hizmetinin geçici olarak verilmeye başlandığı Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yatarak tedavi gören çocuklar için eğlence düzenlendi.

Pamuk Prenses ve palyaço kostümü giyen görevlilerin hediyeler verdiği minik hastalar, kollarındaki serumlara ve tekerlekli sandalyede olmalarına rağmen mutlu bir gün geçirdi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kütüphanesi önünde oluşturulan alanda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, dünyada çocukları mutlu etmek ve onlara değerini göstermek için Mustafa Kemal Atatürk tarafından hediye edilen tek bayram olduğunu dile getirdi.

Memişoğlu, geleceğin çocuklara emanet edildiğini ifade ederek, "Şu anda bize emanetler. Bizler onları yetiştirirsek, geleceğimiz çok daha iyi ve sağlıklı olacak." dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar, tedavi gören çocuklarla pasta kesti.

Hayata Renk Ver Derneği tarafından organize edilen etkinlikte çocuklar, bir günlüğüne de olsa hastanede olduklarını unutarak, gönüllerince eğlendi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :