HASİAD EXPO 11 Ekim'de başlıyor

HASİAD EXPO 11 Ekim'de başlıyor

İSTANBUL (AA) - Hadımköy-Arnavutköy Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) tarafından düzenlenen EXPO 2016 Sanayi Etkinliği 11-12-13 Ekim tarihlerinde...

İSTANBUL (AA) - Hadımköy-Arnavutköy Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) tarafından düzenlenen EXPO 2016 Sanayi Etkinliği 11-12-13 Ekim tarihlerinde Hadımköy Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

HASİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye ekonomisine 20 milyar dolarlık iş hacmiyle destek veren derneğin, bölgenin sanayi potansiyellerini harekete geçirmek amacıyla gerçekleştireceği HASİAD EXPO 2016 11 Ekim'de başlıyor.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, dernek, HASİAD EXPO ile ticaret hacmini artırmayı planlayan, yeni iş fırsatları yakalamak isteyen ve hizmet tedariki sağlamayı amaçlayan işletmeleri Hadımköy'e çağırıyor. Arnavutköy Belediyesi ve Arnavutköy Kaymakamlığı iş birliğiyle düzenlenen HASİAD EXPO'da her sektörden firmalar iş olanaklarını paylaşmanın yanı sıra, düzenlenen panellerle sektörel sorunlarına da çözüm önerilerini getirme fırsatını bulacaklar.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :