Hasankeyf'te 400 Kişilik Ritim Gösterisi

Hasankeyf'te 400 Kişilik Ritim Gösterisi

Özel bir okulun öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri ve okul personellerinden oluşan 400 kişilik ritim grubu, turistlere gösteri sundu

BATMAN (AA) - Hasankeyf’te özel bir okul tarafından düzenlenen organizasyonda 400 kişi, turistlere ritim gösterisi sundu.

Hasankeyf Seyir Alanındaki gösteride, aralarında öğrencilerin, öğretmenlerin, idarecilerin ve okul personelinin bir araya gelmesiyle oluşturulan ritim grubu, def ve darbukalar eşiliğinde turistlere yarım saatlik gösteri sundu. Turistler, gösteriye yoğun ilgi gösterdi.

Okul Müdürü Çetin Evren, yaptığı açıklamada, Türkiye’de ilk defa bir okulun öğrencileri ve çalışanlarının ritim gösterisi sunduğunu belirterek, etkinliği başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Evren, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek olduğunu ifade ederek, "Bütün öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimizle ve personelimizle ritim gösterisi yaptık.  400 kişilik ritim gösterisini Türkiye’de ilk defa bir kurum bütün çalışanlarıyla yapıyor. Bunu Hasankeyf gibi dünya mirası olan bir yerde yapmaktan da gurur duyduk" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı