Hasan Kılca tesislerdeki çalışmaları inceledi

Hasan Kılca tesislerdeki çalışmaları inceledi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Futbol Akademisinin hizmetine sunulan ve yenileme çalışmaları sürdürülen Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile beraberindeki heyet, Konyaspor Futbol Akademisinin hizmetine sunulan ve yenileme çalışmaları sürdürülen Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde incelemelerde bulundu.Kılca’ya Başkan Hilmi Kulluk, II. Başkanımız Selçuk Aksoy ve Genel Sekreter  Mehmet Günbaş ASKF Başkanı Remzi Ay, Akademi Koordinatörü Taner Ay ve Genel Müdür  Bahri Bıçakcı eşlik etti. İlk olarak tesisin içinde yapılan değişiklikleri ve çalışmaları inceleyen heyet daha sonra sahaları gezdi.

Akademi takımları için temiz, sağlıklı ve çok amaçlı kullanılabilecek bir ortam oluşturmak amacıyla yenilenen tesiste Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da eksiklerin giderilmesi hususunda Belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.

DESTEK SAĞLAYACAĞIZ

Sentetik saha ve çevre düzenlemesi konusunda her türlü desteği sağlayacaklarını ifade eden Kılca, “Konyaspor Başkanımız, yönetimindeki arkadaşlar ve Belediyemizden Başkan Yardımcılarımızla Konyaspor Tatlıcak Tesislerinde incelemelerde bulunduk. Spora desteğimiz devam ediyor. Burada Konyaspor kulübümüz altyapıyla ilgili güzel çalışmalar yapıyor. Biz de bu bölgenin çevre düzenlemesi, çim sahaların geliştirilmesi güzelleştirilmesi, bakımı, onarımıyla ilgili gerekli desteği yapacağız. Şimdi onları yerinde görüyoruz. Spora her türlü desteğe devam edeceğiz. Konyaspor’umuzun altyapısının gelişmesi için ve neticede altyapıda gençlerimizin, çocuklarımızın Konyaspor’a kazandırılması için burada emek vereceğiz. Belediye olarak her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

İSTİŞARE ETTİK

Tesislerdeki çalışmalar hakkında Başkan Kılca’ya bilgi veren Hilmi Kulluk, “Sayın Başkanımız eksik olmasın teşrif ettiler daire başkanlarıyla beraber. Yapılması gereken işleri istişare ettik. Sayın Başkan her zaman olduğu gibi bu dönemde de Karatay Belediyesi’nin Kulübümüzün yanında olacağını ifade ettiler. İnşallah en kısa zamanda tesislerimizde tespit ettiğimiz eksikleri hep beraber tamamlayıp sezona yetiştireceğiz” dedi

img_o4t3j.png

img_npjkp.png

 

Etiketler :