Hasan Kılca Karataylı gençlerle buluştu

Hasan Kılca Karataylı gençlerle buluştu

31 Mart’taki seçimler için çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Mahalle Buluşmaları” programında gençlerle bir araya geldi.

 

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Mahalle Buluşmaları”nda gençlerle buluştu. Selim Sultan, Elmacı, Hacıibali, Orhangazi, Karaaslan ve Üzümcü mahallelerinden gençlerin katıldığı programda Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert; gençlerin her türlü talep ve önerilerini dinledi, istişarelerde bulundu. 

GENÇLERİMİZ İÇİN BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, programı düzenleyen İlçe Gençlik Kolları’na teşekkür ederek şunları söyledi: “Adaylığımızın açıklandığı günden bu yana esnaflarımızla, sanayicimizle, işadamlarımızla, STK’larımızla, basın-yayın kuruluşlarımızla, sendikalarımızla yani kısacası toplumumuzun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Bugüne kadar hükümetimizin, partimizin ve kadrolarımızın yaptıklarının yanı sıra yeni dönemdeki planlamalarımızı anlatıyoruz. Hepimiz bu ülke için, şehrimiz ve siz değerli gençlerimizin geleceği için koşturuyoruz. Bizler konuya vakıfız. Birikimimiz var. İnşallah bu tecrübemizi ilçemiz ve insanımız için kullanacağız. Gençlerimize yönelik birçok projemiz olacak. İlçemizde gençlerimizin daha kaliteli ve verimli vakitler geçirebileceği hizmetleri hep birlikte hayata geçireceğiz.”

GENÇ’TEN TEŞEKKÜR

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de 3 dönem boyunca başarılı hizmetler yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür ederek, “Oldukça dinamik ve genç bir belediye başkan adayımız var. Bayrağı daha yüksek yerlere taşıyacağına inanıyoruz. Bu konuda da sizlerin desteği ve duasına ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

SERT, DESTEK İSTEDİ

AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert ise bu buluşmaları gençlik kolları mahalle teşkilatlanmalarını güçlendirmek ve Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca’yı gençlerle tanıştırıp bir araya getirmek amacıyla yaptıklarını belirterek mahalle gençlerinden 31 Mart için destek istedi.

hasan-kilca-karatayli-genclerle--(1).jpg

hasan-kilca-karatayli-genclerle--(6).jpg

Etiketler :