Hasan Kılca, Buğday Pazarı esnafını ziyaret etti

Hasan Kılca, Buğday Pazarı esnafını ziyaret etti

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatıyla birlikte Buğday Pazarı’nı ziyaret ederek bölgedeki esnaflarla buluştu

 

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatıyla birlikte Buğday Pazarı’nı ziyaret ederek bölgedeki esnaflarla buluştu. Kapılarının ve gönüllerinin herkese açık olacağına vurgu yapan Hasan Kılca, “Yeni dönemde yönetim sistemimizin özünde birlikte yönetim ve insan odaklı bir anlayış olacak. 1 Nisan itibariyle de Karatayımızı hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz” dedi.

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Buğday Pazarı esnafını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretler kapsamında Hasan Kılca, esnafları tek tek gezerek taleplerini dinledi, 31 Mart Yerel Seçimleri için esnafın desteğini istedi.

Seçim çalışmalarını ve sahadaki izlenimlerini değerlendiren AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, 31 Mart Yerel Seçimleri için yaklaşık bir aydır AK Parti Karatay Seçim Koordinasyon Merkezi’nin organize ettiği programlar kapsamında yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

SAHADA AK PARTİ’DEN BAŞKA BİR PARTİ YOK

Mehmet Genç, “AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayımız Sayın Hasan Kılca, ilçe teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımız ile belediye meclis üyelerimizle birlikte çalışıyoruz. Mahallelerimize gidiyoruz, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sabah erkenden başlayan çalışmalarımız gecenin geç saatlerine kadar sürüyor. 31 Mart akşamı da hem Büyükşehir hem Karatay Belediyemiz hem de belediye meclis üyelerimiz için güzel bir almak amacıyla gayret ediyoruz. Halkımızın beklediğimizden daha fazla bir teveccühü var. Sahada da başka bir parti yok zaten. Halkımız da yapılanları görüyor ve inanıyoruz ki seçimler denince akla ilk gelen Konya ve Karatayımızda hemşehrilerimiz yine yanımızda olacaklar” dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZİN TEVECCÜHÜ SORUMLULUĞUMUZU ARTTIRIYOR

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, “Girilmedik ev sıkılmadık el ve alınmadık gönül bırakmamak adına gece gündüz çalışıyoruz” diyerek ev, işyeri ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra; sanayici, çiftçi ve STK temsilcileriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Hasan Kılca, şunları kaydetti: “Bugün de teşkilat mensuplarımızla birlikte Buğday Pazarımızdaki esnaflarımızla buluştuk. Esnafımızın taleplerini ve önerilerini dinledik. Bugüne kadar olduğu gibi yine esnafımızın ve vatandaşımızın güzel teveccühü ile karşılaştık. Ben tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Tabi partimize, liderimize ve bizlere olan bu sevgi, sorumluluğumuzu da arttırıyor. İnşallah 31 Mart akşamında çok güzel bir sonuç alarak 1 Nisan sabahı itibariyle Karataylı hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya davam edeceğiz” diye konuştu.

İLÇEMİZİ TÜM KARATAYLILARIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Kılca, AK Parti Belediyeciliğinin özünde birlikte yönetim olduğunun altını çizerek, “Yeni dönem yönetim sistemimizi tamamen insan ve gönül alma odaklı olarak oluşturuyoruz. Her fırsatta yine hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. Onları ziyaret ederek istişarelerimize devam edeceğiz. Vatandaşımızın da görüş ve talepleri çerçevesinde Karatayımıza ve hemşehrilerimize hizmet edeceğiz. Karatayımızı hep birlikte yöneterek tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacağız” dedi.

kilca-bugday-pazari--(5).jpg

Etiketler :