Hasan Karakaya: Devlet Bahçeli’ye bu ayıp yeter!

Hasan Karakaya: Devlet Bahçeli’ye bu ayıp yeter!

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya HDP'li Hasip Kaplan'ın övgüsüne mazhar olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi gündemine aldığı yazısında, "Devlet Bahçeli’ye bu ayıp yeter" dedi.

İşte Karakaya'nın yazısından bir bölüm

“Teröre karşı birlik ve beraberliğe en fazla  muhtaç olduğumuz günlerdeyiz” ya; Başbakan Ahmet Davutoğlu da; CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Çankaya Köşkü’ne davet edip, en azından “birlik” ve “dayanışma” görüntüsü vermeyi düşünmüş...

Malûm; Kemal Kılıçdaroğlu dün gitti Köşk’e ve Başbakan Davutoğlu ile görüştü...

“Koalisyona hayır!.. Seçim hükümetine hayır!.. MHP destekli azınlık hükümetine hayır!.. Erken seçime hayır!” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, ne hikmettir bilinmez; “teröre karşı birlik görüntüsü” vermeye de “hayır” dedi ve Başbakan’ın davetini reddetti!..

Bahçeli’nin bu “hayır”ları en çok kimi sevindirdi dersiniz?.. HDP’yi!.. Evet, evet; HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, dün bir twit atıp, Kılıçdaroğlu’na seslenmiş: “Davutoğlu ile ne görüşeceksin... Yüreğin varsa hesap sor; en azından Bahçeli gibi dik dur, yazıklar olsun sana!..”

Şu hâle bakın; 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na“hayır” demesi “dik duruş” olmuş ve HDP’li Hasip Kaplan’ın “takdir”ini kazanmış ya, her halde başka lâfa hacet yok!..

Devlet Bahçeli’ye bu “ayıp” yeter!.. "