Hasan İncedayı dere yatağında ölü bulundu

Hasan İncedayı dere yatağında ölü bulundu

İzmir Buca'da bir dere yatağında Hasan İncedayı'nın cesedi bulundu. 64 yaşındaki şahsın 3 buçuk metrelik duvardan dereye düşerek öldüğü tahmin edilirken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı

İzmir'in Buca ilçesi Seyhan Mahallesinde, dere yatağı içerisinde hareketsiz yatan yaşlı adamın öldüğü tespit edildi. Cesedin 64 yaşındaki Hasan İncedayı'ya olduğu belirlenirken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Olay, saat 18.55 sıralarında Seyhan Mahallesi 719 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Buca ile Karabağlar ilçe sınırını ayıran duvarın dere kısmında bir kişinin hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde şahsın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekiplerince yapılan araştırmalarda ise hayatını kaybeden kişinin Hasan İncedayı (64) olduğu belirlendi.

Öte yandan, İncedayı'nın yaklaşık 3,5 metre yükseklikteki duvardan dere yatağına düşerek hayatını kaybettiği değerlendirilirken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.