Hasan Angı'dan ilk açıklama: Büyük Konya sevdası için...

Hasan Angı'dan ilk açıklama: Büyük Konya sevdası için...

AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Hasan Angı ilk açıklamayı Memleket'e yaptı: Büyük Konya sevdası için...

Musa Arat'ın 17 Ekim'de görevden el çektirilerek istifasının istenmesinin ardından İl Başkanı olarak atanan Hasan Angı ilk açıklamayı Memleket'e yaptı. Angı, açıklamasında birlik vurgusu yaparak, "Allah utandırmasın büyük bir sorumluluğu devraldık. Büyük Konya için hep birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu.

İLK SİNYALİ AĞUSTOS AYINDA VERMİŞTİ

Öte yandan Ağustos ayında Memleket gazetesinden M. Ali Elmacı'ya özel açıklamalar yapan Hasan Angı " Nihayetinde şahsen bir beklenti içerisinde değilim yalnız görev düşerse göreve hazır olduğumu da herkes biliyor."  demiş ve ilk sinyali vermişti.

"GÖREVE HAZIR OLDUĞUMU HERKES BİLİYOR"

Angı  "Hasan Angı şahsı ile ilgili bir beklenti içerisinde değildir, olamaz da... " diyerek başladığı açıklamasında Bu partinin kuruluş sürecinde il başkanı olarak bir görev üstlendik. Sonrasında da iki dönem milletvekilliği yaptık. 2011'den sonra da teşkilatımızın verdiği bütün görev ve sorumlulukları içtenlikle yerine getirdik. Biz AK Partiliyiz. Aldığımız teşkilat terbiyesi çerçevesinde çalışmalarımızı yaptık Genel merkezin her alanda vereceği görev ve sorumluluklara da itiraz etme gibi bir lüksümüz yok. Yerelde bize düşen hizmetler olduğu zaman hepsine 'evet' dedik. Misal, saha çalışması yapılması gerekiyorsa teşkilat mensuplarımızla birlikte, omuz omuza AK Parti için çalıştık. Konumlarımız önemli değil. AK Parti dolayısıyla da Türkiye için yapılması gereken ne varsa her konumda olabilmeliyiz. Derseniz ki, "milletvekili ben olayım, bakan ben olayım, hatta il başkanı ben olayım..." yanlış yapmış olursunuz. Hep siz olursanız başkaları oraya gelemez. Bu görevler güzel görevlerse, bırakın başkaları da bu güzel hizmetleri yapsın. Yok, yorucu görevlerse yine bırakın, yorulmayacak isimler yapsın. Nihayetinde şahsen bir beklenti içerisinde değilim yalnız görev düşerse göreve hazır olduğumu da herkes biliyor." ifadelerine yer vermişti.

M. ALİ ELMACI'NIN İLGİLİ YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

HASAN ANGI KİMDİR?

Hasan Angı, 11 Haziran 1959 tarihinde Konya'da doğdu. Babasının adı Kadir, annesinin adı Elmas'tır. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Uçak Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Uzay ve Havacılık dalında tamamladı. 

MÜSİAD Konya Şube Başkanı, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Genel Kurul Delegesi, TSE Genel Kurul Delegesi, Konya 2. ve 3. Organize Sanayi Bölgeleri Müteşebbis Heyet Başkanvekili ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 22. ve 23. Dönem Konya Milletvekilidir. 

Orta düzeyde Almanca ve az düzeyde İngilizce bilen Angı, evli ve üç çocuk babasıdır. 

memleket.com.tr